Local declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT
SEGLE I DESPRÉS DE CRIST

Restaurant

Especial Plats per Picar

Carta

Menú

Menú Infantil

Reserves i Horaris

On som

Contacte

Avís Legal
Menú


De dimarts a divendres disposem de menú a 13,50 € (iva inclòs) , que va canviant.

També fem menús personalitzats per cada client segons les seves necessitats
i la mena de celebració.



* * *


MENÚ II (Tots els Migdies i Nits)

(Todos los Mediodias y Noches)

 

 PRIMERS PLATS:

                        TORRADA AMB BACALLÀ I FORMATGE GRATINADA

(Tosta de Bacalao y Queso Gratinada// Roasted Cod and Grilled Cheese)

O

FAVETES SALTEJADES AMB PERNIL DE GLÀ

 (Habitas Salteadas con virutas de Jamón de Jabugo// Small Beans Sauteed with Ham)

O

AMANIDA DE SALMÓ AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT

 (Ensalada de Salmón con Queso de Cabra Gratinado// Smoked Salmon Salad with Goat's Cheese)

O

CANELÓ FARCIT D'ÀNEC I "FOIÉ" GRATINAT AL FORN AMB MELMELADA

(Canelón relleno de pato y foie // Cannelloni stuffed with duck and duck liver paté, gratin style with jam)



 SEGONS PLATS:

 

 SALMO AMB SALSA DE PORROS AMB VERDURETES

(Salmón con Salsa de Puerros// Salmon with Leek Sauce with Vegetables)

 O

 CUIXA D´A`NEC CONFITAT AMB MERMELADA DE NABIUS

 (Muslo de pato confitado y salsa de arándanos//Duck leg confit with blueberry jam)

 O

   LLOBARRO A LA MOSTASSA AMB PASTÍS DE PATATA

 (Lubina a la mostaza con pastel de patata // Mustard style sea bass with sliced potato cake)

O

 SECRET DE PORC AMB SALSA DE MEL I FRUITS SECS

  (Secreto de Cerdo con Salsa de Miel y Frutos Secos// Pork with honey sauce ans nuts)


POSTRES:

 
GELAT DE COCO, SORBET DE LLIMONA O  MANDARINA,
FLAM AMB XOCOLATA CALENTA, PASTIS DE FORMATGE...

 

 AQUEST MENÚ INCLOU LES AIGÜES MINERALS,
ELS VINS DE LA 
CASA I ELS CAFÉS O SIMILARS.

  

PREU PER PERSONA: 23 € (10% IVA INCLÒS)
 



* * *



MENÚ III (Tots els Migdies i Nits)

(Todos los Mediodías y Noches)


PRIMERS PLATS:

 
TORRADA DE PAGÉS AMB "FOIÉ" MICUIT 

 (Tosta con "Foié Micuit"//Toast with "Foié Micuit")

O

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ AMB CREMA DE MARISC

(Pimientos de Piquillo Rellenos de Bacalao con Crema de Marisco //

Peppers Stuffed with Cod)

O

 CABDELLS DE TUDELA AMB CARPACCIO DE PINYA,

  TONYINA I ENCENALLS DE PERNIL DE GLÀ

(Cogollos de Tudela con Carpaccio de Piña, Atún y Virutas de Jamón de Jabugo    

// Tudela Lettuce Hearts with Pineapple Carpaccio, Tuna and Ham)

 

SEGONS PLATS:



½ ESPATLLA DE CORDER AL FORN AMB PATATES LAMINADES

  (½ Paletilla de Cordero al Horno // ½ Roast Shoulder of Lamb)

O

  BACALLÀ A LA MUSSELINA D'ALLS AMB BASE D'ESPINACS

 Bacalao a la Muselina de Ajos con Base de Espinacas //Cod with Spinach Garlic Musseline)

 O

 ENTRECOT DE VEDELLA AL GUST (Rocafort, Pebre Verd o Planxa)

 (Entrecot de Ternera al Gusto//Beef Entrecote-Roquefort Green Pepper or Grilled)

 


POSTRES:


CREMA CATALANA, SORBET DE "MOJITO" O MANDARINA,
 COULANT DE XOCOLATA, GELAT DE CAFE...

Aquest Menú inclou les Aigues Minerals, els Vins de la Casa
i l'assortiment de Cafés o Similars.




PREU PER PERSONA: 28,50 € (10% IVA INCLÒS)
 

 

`/pi´´
 
Benvinguts
Bienvenidos
Welcome