Local declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT
SEGLE I DESPRÉS DE CRIST

Restaurant

Especial Plats per Picar

Carta

Menú

Menú Infantil

Reserves i Horaris

On som

Contacte

Avís Legal
Benvinguts

 
 

El RESTAURANT LES VOLTES està situat sota mateix de tres voltes romanes que pertanyen al CIRC ROMÀ DE TARRAGONA amb una antiguitat datada d'uns dos mil anys. Es un dels locals més antics d'Europa i declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT.

La base principal d'aquestes voltes era aguantar l'estructura principal de les grades on el públic es podia asseure per gaudir d'un dels espectacles de més interès de l'època: les competicions dels genets sobre els seus carros que eren tirats pels seus cavalls. Havien de donar unes cinc o deu voltes al voltant de l'anomenada espina i el més ràpid era el vencedor.

El nostre restaurant va ser fundat l'any 1986. Fins al dia d'avui ha estat un restaurant familiar fundat per la Sra. Maria Jové i el Sr. Francesc Sas.

La cuina que podran trobar els nostres clients és bàsicament mediterrània. Plats com el rap a l'all cremat amb musclos i cloïsses, la rosta de llagostins amb calamars a la planxa, el nostre i més conegut bacallà a la mussolina d'alls amb una base d'espinacs fet al forn i moltíssims plats perquè tothom trobi el plat que més pugui ser del seu gust.

També disposem de menús del dia a partir de 10 €, 21 €, i fem els menús que més s'adaptin al pressupost del client personalment.

Atentament,

la DIRECCIÓ DEL RESTAURANT LES VOLTES.


 
     


Benvinguts
Bienvenidos
Welcome